zit-sta bureau kopen
Flexwerken

Heerlijk staand werken met een zit-sta bureau

We zitten allemaal steeds meer thuis voor de televisie, tijdens het eten of met onze telefoons in de hand. Onderweg zitten we in de auto of in het ov en op werk zitten we ook steeds vaker. Zittend werk heeft de overhand genomen. Werken op kantoor of vanuit huis is gemeengoed en bijna iedereen heeft het wel een keer in zijn leven ervaren. Constant zitten is alleen niet echt ideaal voor een menselijk lichaam. Daarnaast worden veel personen er ook rusteloos van. Een alternatief in de vorm van een zit sta bureau, is dan een welkome verandering.

De voordelen van een zit sta bureau

Natuurlijk kies je voor een bepaald bureau omdat het goed staat, maar bovenal praktisch is. Een zit sta bureau doet aan praktische mogelijkheden niet onder aan welk ander bureau dan ook. Je kunt zelfs eenvoudig zeggen dat ze eigenlijk veel praktischer zijn. een verstelbaar bureau kan immers één ding dat conventionele bureaus niet kunnen. Uiteraard hebben we het hier over de in hoogte verstelbaarheid.

Het overduidelijke voordeel hiervan is dat je niet de gehele werkdag achter je bureau hoeft te zitten. Veel personen worden hier enigszins lethargisch van. Niet heel gek als je acht uur achter elkaar zit. Met een verstelbaar bureau kun je wanneer je wilt gaan staan en gewoon je werk uitvoeren.

Een zit sta bureau kun je in verschillende uitvoeringen krijgen. Zo heb je elektrisch verstelbare bureaus, maar ook bureaus die via luchtdruk te verstellen zijn. Iedere soort verstelbaar bureau heeft zo zijn eigen voordeel. Een verstelbaar bureau die op luchtdruk werkt, hoeft niet met een stekker in het stopcontact. Deze werkt immers volgens eenzelfde systeem als een verstelbare bureaustoel doet. Een elektrisch verstelbare bureaustoel heeft dit wel nodig. Deze heeft dan weer als voordeel dat er geen tegendruk nodig is, om het bureau omlaag te verstellen.

Bron: https://www.albeka.nl/

zit-sta bureau
Wat zijn de voordelen van een zit-sta bureau?

Altijd van goede kwaliteit

Vroeger werd nog weleens gedacht dat een zit sta bureau gammel was. Wellicht was dit voor de eerste versies van een verstelbaar bureau ook wel zo, maar tegenwoordig is dit zeker niet meer het geval. Een verstelbaar bureau wordt met de grootste zorgvuldigheid in elkaar gezet. Dit is ook nodig aangezien de keuze tegenwoordig gigantisch is. Ieder bureau dient daarom van topkwaliteit te zijn. Een zit sta bureau koop je tegenwoordig ook al voor een vergelijkbare prijs van een standaard bureau. je komt er dus nooit slechter vanaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *