bedrijfsaward
Vergaderen

Een bijzonder moment in je leven tastbaar maken? Laat dan een award maken

Een speciaal moment vieren kan op veel manieren. Je kunt bijvoorbeeld de naam van de jarige laten metselen in de muur, maar bijvoorbeeld ook een vaas met daarin verse bloemen. Dit kun je dan aan het eind van de dag weer meenemen. Er zijn veel manieren om iemand te verrassen en te laten zien hoeveel jij van diegene vindt. Met de feestdagen weer voor de deur, wordt het tijd om cadeau’s aan te schaffen. Het bedenken van originele cadeau’s kan heel lastig zijn. Vooral als je die persoon nog niet zo goed kent. Je kunt googlen naar geschikte items, maar waarschijnlijk zul je geen originele cadeau’s tegenkomen. Dit is helemaal niet erg en ook zeker niet verplicht. Vooral als de persoon heeft aangegeven dit juist heel leuk te vinden. Mocht je wel op zoek zijn naar een origineel cadeau, dan moet je iets dieper graven op het internet. Het laten maken van een award voor je collega als ‘leukste collega’, is bijvoorbeeld een origineel geschenk. Of een bord met het bedrijfsnaam voor op haar bureau.

cadeau collega
cadeau voor je collega

Gevoelens en emoties tastbaar maken

Dit soort items zijn heel leuk om cadeau te doen, maar ook leuk om zelf te houden. Het laten maken van een award kan je bijvoorbeeld doen laten terugdenken aan een bijzonder moment in je leven. Denk hierbij aan het rennen van een marathon of een andere prestatie waar je trots op bent. Momenten zijn vaak niet tastbaar. Zo is het moment dat je verliefd bent geworden, ook niet tastbaar. Toch kun je dit soort momenten omzetten in iets tastbaars door er iets aan te linken. Zoals bijvoorbeeld het kettinkje wat je om had tijdens je eerste zoen. Of een bord met het bedrijfsnaam van je allereerste baantje. Deze bordjes kun je overal plaatsen waardoor je vaak herinnert wordt aan de speciale momenten. Plaats de bordjes bijvoorbeeld op je slaapkamer of in de woonkamer. Ook een leuk idee is om een plaatje te maken voor bijvoorbeeld je collega. Het bordje kan je collega dan op zijn bureau plaatsen.

Een leuke toevoeging van een speciaal moment

Het laten maken van een award kan dus een leuke toevoeging zijn aan een herinnering. Een bord met het bedrijfsnaam van je zelf opgerichte bedrijf is bijvoorbeeld een moment wat je voor altijd zal koesteren. Dit soort gevoelens en emoties zullen altijd naar boven komen bij het zien van je award of bord.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *